Köpa en snöskoter?

 

Välj Yamaha

Levererad av BN:s Motor i Kramfors

köp snöskoter i kramfors

Yamaha har levereat snöskotrar sedan mitten på 60 talet och vi levererad dem till dig. 

Oavsett om du är ute efter en arbetsmaskin, en barn snöskoter, en tur maskin för leden, en bergsmaskin eller en äventyrsmaskin kan vi leverera den Yamaha som passar din behov. 

Det är inte alltid dyrast är bäst, det beror på vilket behov du har. Vi kan hjälpa dig att ta fram den snöskoter som som är bäst för just dig. Som kommer att hålla och leverera år efter år. 

Välkommen in till vår butik i Kramfors så kan vi hjälpa dig. 

Välj rätt snöskoter i kramfors

Erbjudande på Transporter 600 – Spara upp till 30 000 kronor!

Just nu har vi kampanj på Transporter 600 samt ett extra förmånligt pris på Transporter 600 utrustad med 2-sitsdyna.

Snöskoter kramfors yamaha transporter 600

Transporter 600

Kampanjpris 114 900 kronor  

Ordinarie pris 134 900 kronor – Du sparar 20 000 kr!

Snöskoter yamaha Transporter 600 2-up

Transporter 600 med 2-sitsdyna

Kampanjpris 119 900 kronor

Ordinarie pris 149 900 kronor – Du sparar 30 000 kronor!

Transporter 600 är mångsidig, tillförlitlig och lätt – men med obeveklig kraft. Den är till för dig som med hög komfort vill ta dig fram till favoritplatsen på fjället, vid fiskesjön eller till stugan. Lång matta med flip ser till att du kommer fram, även när snön är djup och utmanande.

Kampanjen gäller fram till och med den 1 Januari 2021, eller så långt lagret räcker.
Avser endast modellerna och tillbehören ovan. OBS! 2-up maskinen är extrautrustad med transportbox som inte ingår i priset. 

SRViper B-TX LE 153

Snöskoter Yamaha SRVIPER B TX LE 153

SRViper B-TX LE 153

Att köra på leder eller i lössnö är något av det bästa som finns. Det skapar känsloladdade ögonblick som du kommer att minnas länge. Njut av våra snöskotrar. De är alla konstruerade och utrustade för att leverera köregenskaper, prestanda, komfort, ekonomi och driftsäkerhet i en klass för sig.

129 900 kr

Ord.pris 141.900kr, kampanjpris 129.900 kr, du sparar 12 000kr. Priset gäller fram till 1:a januari 2021

Vi får ofta in begagnade snöskotrar till vår butik i Kramfors. Är du begränsad i din budget så titta in till oss och se vilken snöskoter du kan köpa. Men oavsett vilken skoter du vill köpa så hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig. 

Se hela vårt utbud på Yamahas hemsida med fullständig information om all  deras snöskotar

Kontakta oss för mer information om denna maskin

Har du funderingar på leveranstid, eller om vi har maskinen i lager eller bara allmäna frågor kring maskingen. Kontakta oss och vi kan besvara dina frågor. 

Snöskotrar är konstruerade för att fungera inom sitt användningsområde. För snöskoterns hållbarhet och driftsäkerhet, men framför allt din egen säkerhet, får de maxlaster som anges i förarhandboken inte överskridas under några omständigheter. Diskutera med din återförsäljare om vilken Yamaha snöskoter som passar in på dina behov. Always wear a helmet, eye protection and protective clothing. Yamaha encourage you to ride safely and respect fellow riders and the environment. Images shown depict professional riders performing under controlled conditions. Specifications and appearance of Yamaha products as shown here are subject to change without notice and may vary according to requirements and conditions. For further details, please consult your Yamaha dealer.