Om BN:s Motor

Företaget

BN:s Försäljning startades i början av 80-talet av Bengt Näslund. När han sålde sin firma 1984 kändes det rätt för Rolf Sundqvist att överta och driva den vidare. Han hade god erfarenhet av branschen eftersom han arbetat 18 år i ett liknande företag.
Nya BN:s Försäljning & Service kördes igång i september 1984. Tanken var att Rolf skulle arbeta med service i första hand eftersom det var hans starka sida. Det administrativa sköttes av sambon Monica på kvällstid.
Detta arrangemang höll cirka ett halvår, då räckte dygnets timmar inte till längre. Den förste serviceteknikern anställdes och Monica slutade 1987 sin anställning som läkarsekreterare för att ägna sig åt företaget på heltid.
Sedan har det bara rullat på…

Verkstaden

Vi har auktoriserad service för de märken och produkter vi säljer. Våra två kvalificerade servicetekniker klarar de flesta problem som kan uppstå. Vi har ett stort reservdelslager till våra produkter, för att minimera väntetiderna . Servickurser och produktuppdatering sker regelbundet. Vårt företag är miljöcertifierat enligt HN-modellen.