Vi som jobbar på BN:s

Göran Wikström

Säljare, ägare

Har ett övergripande ansvar för verksamheten och har som största ambition att kunderna skall känna sig varmt välkomna till BN:s Motor, i stora som små affärer.
Görans bakgrund inom yrkeslivet började med skogsarbete i några år och fortsatte sedan, efter militärtjänsten, med anställning åt Skanska. Totalt 16 år med allt från mark- & anläggningsarbeten till Drift & underhåll. Har även haft befattningar som arbetsledare, verksamhetsledare och platschef inom några olika företag och även varit egen företagare inom åkeribranschen.
Ett mycket stort intresse för skidor, ishockey, skoter, jakt & fiske gör att fritidsbekymmer inte alls existerar ! 🙂
Arbetat på BN:s Motor sedan april 2012. 

 

Dennis Nylander

Mekaniker & säljare

Dennis är den som har verkstan som första ansvarsområde, men återfinns lika ofta som säljare i butiken. Ett mycket stort kunnande inom Yamaha, Stihl och stora, som små, grönytemaskiner.

Enligt Jonas så tillhör Dennis ”antikrundan” då han har ett brinnande intresse för veteranmotorcyklar och andra äldre fordon 🙂 Möter alla med ett leende och trevligt bemötande.
Efter att ha gjort militär tjänsten så har Dennis varit BN:s trogen, så med sina 26 år (!) inom företaget så är erfarenheten stor rörande de märken BN:s säljer, och har sålt genom åren.
 
 

Jonas Aretorn

Mekaniker & säljare

Jonas har som första ansvarsområde lagret men är lika mycket säljare/ mekaniker som Dennis. Mycket stor kunskap i småmaskiner/ gräsklippare/ etc och har även utbildning som crossmekaniker! Han har ett stort intresse i landsvägscykling och syns ofta efter vägarna under sommaren. Lika stort intresse har han även i jakt med ställande fågelhund och har en duktig Norrbottenspets. Jonas har även han ett långt förflutet i företaget (23år) som ger honom en mycket gedigen erfarenhet inom alla de märken som passerat revy, eller som fortfarande finns i butiken. 

 

Jörgen Byström

Mekaniker

Jörgen har en bred erfarenhet inom yrket och har arbetat som mekaniker med allt från lastmaskiner, båtmotorer, skotrar etc.. Mycket duktig och nogrann kille som har ett stort intresse i R/C modeller av alla de slag. Har även ett stort intresse i allt som rör bilar eller motorfordon överlag. Jörgen har arbetat hos BN:s i drygt 3 år.