Företaget historik

Företaget

BN’s Försäljning grundades på 1980-talet av Bengt Näslund och har sedan dess övergått i händerna på Rolf Sundqvist, en erfaren branschexpert med 18 års erfarenhet från liknande verksamheter. Sedan starten har BN’s Försäljning & Service levererat kvalitetsprodukter och pålitlig service till sina kunder.

Verksamheten inleddes i september 1984 med fokus på att erbjuda förstklassig service, vilket var Rolf Sundqvists expertisområde. Han delade ansvaret med Monica, hans partner, som hanterade den administrativa sidan av verksamheten på kvällstid.

Detta arrangemang var framgångsrikt i ungefär ett halvår, men med tiden blev det klart att dygnets timmar inte räckte till. För att möta den ökande efterfrågan anställdes den första serviceteknikern, och Monica lämnade sin anställning som läkarsekreterare 1987 för att ägna sig åt företaget på heltid. Sedan dess har BN’s Försäljning & Service fortsatt att växa och blomstra.

Verkstaden – Auktoriserad Service och Miljöfokus

Vi är stolta över att erbjuda auktoriserad service för de märken och produkter vi säljer. Med hjälp av våra kvalificerade servicetekniker löser vi enkelt de flesta problem som kan uppstå. Dessutom har vi ett omfattande lager av reservdelar för våra produkter för att minimera väntetiderna för våra kunder.

För att säkerställa att våra servicetekniker är uppdaterade och har den senaste kunskapen, deltar de regelbundet i servicekurser och produktuppdateringar. Vi strävar också efter att vara miljöcertifierade enligt HN-modellen, vilket visar vårt engagemang för en hållbar och miljövänlig verksamhet.

På BN’s Försäljning & Service är vi stolta över vår framgångsrika resa och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter, pålitlig service och en miljövänlig inställning till våra kunder.